• Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • Slide4

          

Veel keuze en vakkundig advies

Bezoek onze toonzaal om een idee te krijgen van de look & feel van ons ruime gamma materialen, kleuren en stijlen voor je ramen en deuren alsook een idee opdoen voor je garagepoort , zonnewering of rolluiken. Een Evc adviseur komt indien gewenst ook met plezier bij je thuis voor een vrijblijvend professioneel advies op maat van je woning en je wensen voor esthetiek, onderhoud of technische vereisten. Hij bekijkt de staat van je ramen en deuren, rolluiken, garagepoort qua veiligheid, isolatie, ... en voert bij renovatie alvast een eerste opmeting uit om een offerte op maat uit te werken.

Wij geven je advies over premies

Het gewest, de provincie en de gemeente waarin je woont hebben premies en subsidies voor de bouw of renovatie van je woning. Ook netbeheerders geven premies en subsidies. Sommige premies moet je al in de offertefase aanvragen, anderen pas na oplevering.

Vrijblijvende prijsofferte

Na de eerste opmeting bij je thuis maken we een afspraak om samen de offerte te bespreken. Gaat het om nieuwbouw, dan wordt voor de offerte uitgegaan van het plan. In overleg wordt de offerte verder aangepast naar jouw wensen. Als je besluit dat wij je ramen en/of deuren mogen plaatsen, tekenen we een verkoopsovereenkomst.

Vakkundige opmeting

Onze firma maakt een afspraak met je voor een gedetailleerde opmeting. Wij zien ook toe dat alle afspraken en wensen nauwkeurig worden nagekomen. Daar mag je op rekenen. Voor al je vragen en opmerkingen staan we je met plezier ter woord.

Productie en plaatsing

Alle speciale constructies worden steeds voorgemonteerd in ons eigen atelier om ter plaatse voor geen verrassingen te komen staan.

Afwerken, leveren en plaatsen van ramen, deuren en alle andere producten gebeuren door ons eigen personeel zodat wij 100% waarborg kunnen geven over het hele proces van bestelling tot inbouw. Wij beschikken over ultra moderne machines voor het vervaardigen van de producten!

Dienst na verkoop

Evc ramen en deuren belooft je niet alleen mooie, hoogkwalitatieve ramen en deuren, we geven je ook garantiebewijzen voor 10 jaar garantie. Wij hebben een interne naservice dienst voor bestaande en niet bestaande klanten. U neemt contact met ons kantoor, wij plannen dan zo spoedig mogelijk een monteur in om bij u de nadienst te verrichten.


Bouw- of verbouwplannen?

Interesse in ramen en deuren of 1 van onze andere producten ? U kunt steeds bij ons terecht voor een offerte. Vul ons formulier zo volledig mogelijk in en wij bezorgen u gratis en vrijblijvend een prijsopgave. Voor renovatie zullen wij contact met u opnemen voor een bezoek, voor nieuwbouw kan u ons uw plannen bezorgen. KLIK HIER VOOR OFFERTE